El CH Sant Esteve remunta nou gols al Sant Vicenç (26-25)

L'equip que entrena Pau Ventura suma dos punts vitals per sortir de les posicions de descens a la darrera jornada de la primera volta

Un atac del CH Sant Esteve en el partit contra l'H Sant Vicenç
Un atac del CH Sant Esteve en el partit contra l'H Sant Vicenç | Jordi Purtí
13 de gener del 2019
Actualitzat el 14 de gener a les 7:08h
Treballada victòria del Club Handbol Sant Esteve davant l'Handbol Sant Vicenç per 26 a 25, en partit corresponent a la quinzena jornada de la Primera Estatal. El partit ha estat molt igualat els primers divuit minuts en què cap dels dos equips aconseguien un avantatge clar. Els visitants dominaven per 4 a 5. A partir d'aquí, el Sant Vicenç ha aprofitat les imprecisions locals per llançar ràpids contraatacs i en un tres i no res s'ha col·locat 4 a 10 i el Sant Esteve a remolc d'un resultat advers. A la mitja part 10 a 16.

A la represa les coses tampoc no han anat massa bé pel Sant Esteve i en el minut quatre el Sant Vicenç dominava 11 a 20, màxima diferència del partit. A partir d'aquí amor propi de l'equip que entrena Pau Ventura i reacció local que gol a gol s’ha posat davant en el marcador 22 a 21 a falta de deu minuts.

Amb el marcador igualat el darrers minuts han estat emocionans amb el públic del pavelló Els quatre hereus fent de jugador número vuit. El Sant Esteve semblava tenir el partit guanyat amb el 26 a 23 a falta d'un minut i mig, però la pèrdua de dues pilotes han tornat a apretar el marcador fins el 26-25 final.

Amb els dos punts sumats el CH Sant Esteve surt per primer cop en tota la temporada, en la darrera jornada de la primera volta, de la zona de descens que ara ocupa precisament el Sant Vicenç. El jugador del CH Sant Esteve, Jordi Planas ha estat el màxim golejador del partit amb vuit gols mentre que Edgar Sans amb sis ho ha estat per l'Handbol Sant Vicenç.

A la mitja part reconeixement als jugadors  i entrenadors santestevencs que han anat als campionats d'Espanya 18/19. Òscar Martínez que va obtenir la medalla d'or com a porter amb l'infantil masculí, Marta Vila com a jugadora i Núria Rossell com a entrenadora que van aconseguir l'or amb el cadet femení, Ona Vila que va aconseguir la quarta posició del campionat com a jugadora i David López que va aconseguir l'or com a entrenador del juvenil masculí.

ôscar Martínez, Núria Rosell i Marta Vila han rebut un reconeixement del club per la seva participació amb la Selecció Catalana al Campionat d'Espanya Foto: Jordi Purtí