L'Ajuntament de Vallgorguina es reuneix amb Carreteres pel manteniment hivernal de la C-61

En el tram de carretera fins arribar a Sant Celoni, s'han hagut de fer diverses actuacions de retirada de terres i arbres ocasionats per les pluges caigudes a la tardor

Retirada d'un arbre de la C-61 a Vallgorguina
Retirada d'un arbre de la C-61 a Vallgorguina | arxiu
Redacció
12 de gener del 2019
Actualitzat a les 8:42h

L'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, s'ha reunit amb el servei de Carreteres de la Generalitat de Catalunya per tal de conèixer les actuacions que es porten a terme en temporada d'hivern a la carretera C-61.

En aquest sentit, en el tram de carretera fins arribar a Sant Celoni, s'han hagut de fer diverses actuacions de retirada de terres i arbres ocasionats per les pluges caigudes a la tardor, així com també s'ha fet la comprovació de l'estabilitat d'una pedra molt gran que surt del marge. Si les condicions meteorològiques ho requereixen, això vol dir quan la temperatura baixa de +3 graus i la humitat supera el 80%, el servei de carreteres envia un dels dos camions de que disposa per escampar sal a la carretera des d’'renys de Munt a Sant Celoni.

També es va parlar que tot i que la carretera C-61 es troba en bon estat de conservació, cal extremar la vigilància a l'hora de transitar-hi, ja que en punts concrets on no hi toca el sol en tot els dia, fa que es mantingui humida amb el consegüent perill de relliscades.

Arxivat a