L'alcalde d'Arbúcies demana al president Mas l'inici del procés de secessió de l'estat espanyol

també demana el suport del president perquè el més aviat possible es convoqui una consulta popular el mateix dia que a la resta dels municipis de Catalunya

per NacióBaixMontseny , 19 de setembre de 2012 a les 00:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Pere Garriga, alcalde d'Arbúcies Foto: DBM

L’Alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, fa arribar una carta al President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, demanant que, com a màxima autoritat del país, iniciï el procés de secessió de l’Estat espanyol de manera immediata. En la carta l’alcalde també demana el suport del president perquè el més aviat possible es convoqui una consulta popular el mateix dia que a la resta dels municipis de Catalunya, que permeti conèixer el suport dels ciutadans a la constitució de l’Estat Català sobirà dins de la Unió Europea.


En la missiva també s’adjunta el manifest que ha elaborat l’Assemblea Nacional Catalana a través de la Marxa per la Independència i que el batlle subscriu totalment.
L’Ajuntament d’Arbúcies portarà al proper ple una moció en la qual es declararà Arbúcies com a territori català lliure tal i com ha fet la població de Sant Pere de Torelló. Moltes altres ciutats i pobles s’han adherit ja a aquest moviment que cada dia va adquirint més força a Catalunya.

carta de l'alcalde d'arbúcies al president Mas

 

Participació