La Policia Local i els Mossos d'Esquadra detenen tres joves a Santa Maria de Palautordera

Se'ls acusa d'haver comès presumptament nombrosos robatoris amb força tant a palau com als pobles veïns

Redacció
11 de gener del 2019
Actualitzat el 12 de gener a les 8:19h
La Policia Local de Santa Maria de Palautordera i els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones veïnes del municipi, d’edats compreses entre els 18 i els 21 anys d’edat acusats de pertànyer, presumptament, a un grup criminal i que haurien comès nombrosos robatoris amb força, tant a Santa Maria de Palautordera com a poblacions veïnes, entre d’altres delictes.

La detenció ha estat la culminació d’una investigació de Mossos d'Esquadra que ha comptat amb la col.laboració de la policia local de Santa Maria de Palautordera durant setmanes. Els tres joves han quedat en llibertat amb càrrecs. Dos d'aquests joves ja havien estat detinguts per la Policia Local de Santa Maria de Palautordera per fets similars el mes de novembre de 2018.

Aquesta actuació policial s’ha donat pocs dies després que també en una acció conjunta de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera i Mossos d’Esquadra de Sant Celoni detinguessin altres tres persones que presumptament volien robar en una casa de la urbanització Can Bosc de Palau.