Tres ferits en dos accidents a la GI-550 entre Arbúcies i Sant Hilari Sacalm

El primer accident va ser un xoc entre una moto i un cotxe i en el segon un cotxe amb un camió

Accident en el km 2 de la GI-550 entre Arbúcies i Sant Hilari Sacalm
Accident en el km 2 de la GI-550 entre Arbúcies i Sant Hilari Sacalm | Bombers Arbúcies
Redacció
04 de gener del 2019
Actualitzat a les 16:27h
Primers accidents de l'any 2019 a la carretera GI-550 entre Arbúcies i Sant Hilari Sacalm aquest dijousi gairebé en el mateix punt quilomètric. Per una banda, a un quart de tres de la tarda hi va haver un xoc entre una moto i un turisme en el quilòmetre 2 d'aquesta carretera del qual en va resultar ferit el motorista i que va haver de ser traslladat a l'Hospital de Vic. A banda dels serveis d'emergència, mossos d'esquadra, policia local i també hi van ser-hi dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Unes hores més tard, a un quart i cinc de nou del vespre un el quilòmetre quatre hi va haver un segon accident amb un xoc lateral entre un camió i un turisme. Elconductor del camió va resultar il·lès però els dos ocupants del turisme van haver de ser excarcerats pels Bombers i traslladats al Trueta de Girona. En aquest cas s'hi van traslladar tres dotacions de bombers, serveis d'emergència i Mossos d'Esquadra.

En els dos accidents la primera intervenció va ser dels Bombers Voluntaris d'Arbúcies que van haver de deixar les seves respectives feines per poder atendre el servei ja que ahir el parc d'Hostalric estava tancat i els més propers venien de Santa Coloma de Farners -precisament un dels parcs tancats avui- i Lloret de Mar, tal com hn explicat els propis Bombers Voluntaris d'Arbúcies.

Els Bombers d'Arbúcies, també ahir, van haver de fer un tercer servei a Sant Hilari Sacalm per apagar el foc d'una xemeneia que es va encendre al carrer Lleida d'aquesta població.
 
Arxivat a