Enderroc dels patis de les Cases dels Mestres de l'Escola Montseny de Breda

Un cop enderrocats els patis i sanejada la zona l'espai resultant es destinarà a l'ampliació de la zona d'esbarjo de l'escola

L'enderroc dels patis de les Cases dels Mestres de Breda ja és una realitat
L'enderroc dels patis de les Cases dels Mestres de Breda ja és una realitat | AJB
Redacció
03 de gener del 2019
Actualitzat a les 16:31h

Aquest dimecres s'han iniciat els treballs d'enderroc dels patis de les cases de l’Escola Montseny que històricament s’havien usat com a residència per al professorat. Després que els quatre habitatges van perdre la seva funció original des de fa anys, s'eliminaran i sanejaran els patis de la part posterior, que connecten directament amb la pista poliesportiva del centre.

Un cop enderrocats els patis i sanejada la zona l'espai resultant es destinarà a l'ampliació de la zona d'esbarjo de l'escola. Per a integrar encara més aquest nou espai al pati del centre s'omplirà amb sorra i s'anivellarà amb el pati ja existent. L'actuació estarà disponible a la tornada dels alumnes de les vacances de Nadal. El cost de les obres és de 5.386,92 euros, IVA inclòs.

Les conegudes com a Cases dels Mestres de l'Escola Montseny són un conjunt de quatre habitatges situats en un edifici annex a l'entrada del centre, amb entrada al mateix a través dels patis posteriors. Històricament diversos professors i altre personal del centre hi havia residit amb les seves famílies. Sense habitants de fa anys, la funció actual és la d'acollir el personal del servei d'ambulància i diverses entitats.