Els Bombers Voluntaris d'Arbúcies van fer 65 serveis en accidents l'any 2018

Durant tot l'any passat van fer un total de 213 serveis

Un dels accidents assistits pels Bombers Voluntaris d'Arbúcies
Un dels accidents assistits pels Bombers Voluntaris d'Arbúcies | Bombers Arbúcies
Redacció
03 de gener del 2019
Actualitzat a les 16:33h
Fa només un parell de setmanes que els Bombers Voluntaris d'Arbúcies donaven a conèixer la situació límit en la que es troben -com la majoria de parcs de Catalunya-, bàsicament per falta de recursos materials cosa que els obliga en ocasions desplaçar-se al llocs on cal la seva presència amb els seus propis vehicles.

Aquesta situació no obstant no els ha impedit la seva actuació l'any 2018 que han tancat amb un registre de 213 serveis, en la majoria de les ocasions en accidents de trànsit, un total de 65 i també en incendis urbans, l'any passat un total de 37 una gran diferència amb els incendis de vegetació ja que només han registrat 6 actuacions en aquest àmbit.

Els Bombers Voluntaris d'Arbúcies han actuat en 20 poblacions diferents, bàsicament en la demarcació de Girona. Principalment a Arbúcies amb un total de 137 serveis seguit a molta diferència el poble veí, Sant Hilari Sacalm on hi han fet 24 serveis. Altres municipis on han estat requerits són Santa Coloma de Farners, la capital de la Selva amb 9 serveis els mateixos que han fet a Breda. A Espinelves i Viladrau hi van anar 4 vegades i a Lloret de Mar 3.
 

Un dels serveis dels Bombers Voluntaris d'Arbúcies l'any 2018 Foto: Bombers Arbúcies

 



 

Arxivat a