Pintades a la façana de la Policia Local de Sant Celoni per la mort de la gossa Sota

"Justicia para Sota", "Odio a la policía" o "Putosos policía peligrosa", són algunes de les frases que es poden llegir

Pintades a la façana de la Policia Local de Sant Celoni
Pintades a la façana de la Policia Local de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
26 de desembre del 2018
Actualitzat a les 8:51h
"Justicia para Sota", "Odio a la policía" o "Putosos policía peligrosa", son algunes de les pintades amb les que s'ha llevat aquest matí de Nadal la façana de la Policia Local de Sant Celoni i que fan referència directe a la gossa Sota que dimarts de la setmana passada un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona va matar al carrer en ple centre de la ciutat comtal.

L'actuació ha causat una forta polèmica, sobretot després de la divulgació d'un vídeo amb imatges de l'animal mort a la vorera. El partit animalista Pacma va convocar una concentració de protesta i ha reclamat que s'iniciï una investigació.

Segons la Guàrdia Urbana, l'agent va matar el gos quan va veure perillar la seva vida, després que l'animal li mossegués el braç i quan es disposava a mossegar-li el coll. Pacma indica, en canvi, que "multitud de testimonis" van veure que el gos no s'havia comportat de forma agressiva.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fet una crida a la ciutadania a aportar fotos o vídeos del moment de la mort de la gossa, Sota, per trets d'un guàrdia urbà, així com "testimonis que hagin presenciat el fet i estiguin disposats a declarar". 
Arxivat a