Ràdio Vitamènia, Punt 7 Ràdio i Ràdio Arbúcies emetran el programa especial que desitja Bon Nadal als presos de l'1-O

S'emetrà el dia 25 de desembre per emissores municipals pròximes a les presons i d'arreu amb la participació de familiars i una cinquantena de personalitats

Estudi de Ràdio Vitamènia, l'emissora municipal de Santa Maria de Palautordera
Estudi de Ràdio Vitamènia, l'emissora municipal de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
Redacció
24 de desembre del 2018
Actualitzat a les 7:12h
Un grup de professionals del món de la ràdio voluntaris ha preparat un programa especial pel 25 de desembre que sonarà per emissores municipals amb l'objectiu de desitjar un bon Nadal als presos de l'1-O i d'acompanyar-los en una data tan assenyalada, que no podran passar amb les seves famílies. Ràdio Vitamènia (91.5 FM) de Santa Maria de Palautordera, Punt 7 Ràdi de Sant Celoni i Ràdio Arbúcies (107.6 FM) seran tres de les emissores que emetran el programa a les 13.45h i a les 21h del dia de Nadal.

Hi participen una vintena de familiars i amics dels empresonats, que expliquen com solen celebrar les festes. També hi ha un recull de felicitacions de Nadal d'una seixantena de personalitats dels àmbits de la cultura, la ciència, la comunicació, l'esport i la religió, entre d'altres.
 
El programa començarà amb les felicitacions de Nadal de figures destacades de la ràdio, com són Jordi Basté, Mònica Terribas, Carles Francino, Albert Om, Josep Cuní i Neus Bonet, que posaran en valor el mitjà. I comptarà també amb un final còmic a càrrec dels equips del Versió RAC1, La Competència, en Peyu i l'APM. També hi sonaran cançons que han seleccionat les famílies dels presos, i s'hi sentiran felicitacions de les persones que es concentren cada setmana davant de les presons.
 
El programa s'emetrà per emissores pròximes a les presons: Ràdio Sant Joan 107.9 FM i Ràdio Santpedor 90.0 FM, al costat del centre de Lledoners; Hit103, a la 103.3 FM, de Valls, que arriba al centre de Mas d'Enric; i Ràdio Capital 93.8 FM, de Pals, amb cobertura al centre de Puig de les Basses.
 
El programa també estarà disponible perquè l'emetin totes les emissores municipals que vulguin.
 

Emissores que emetran el programa Nadal a la presó