urbanisme

El projecte Àgora guanya el Concurs d'idees per a la remodelació de la Plaça de la Vila de Sant Antoni de Vilamajor

Elena Climent i Sílvia Pujalte de l’estudi LeA atelier seran les encarregades de transformar aquest espai del municipi

per Redacció, 23 de desembre de 2018 a les 08:29 |
Vista actual de la plaça de la Vila de Sant Antoni de Vilamajor | AJSAV
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha fet públic el projecte guanyador del Concurs d'idees per a la remodelació de la Plaça de la Vila. Les guanyadores han estat Elena Climent i Sílvia Pujalte, membres de l'estudi LeA atelier, amb el seu projecte Àgora. El jurat ha valorat de formaa molt positiva la manera de resoldre el desnivell topogràfic de la proposta guanyadora, tot i que s'intentarà millorar-ne alguns aspectes com, per exemple, buscar una solució per a l'accés a l'Ajuntament o estudiar la posició i la dimensió d'una pèrgola que ocupa un espai central necessari per a acollir els usos habituals de la plaça.

A la convocatòria, s'hi van presentar un total de 10 propostes, de les quals tres van ser excloses per no acomplir algunes de les bases del concurs. A més del projecte guanyador, el jurat va voler donar un accèssit a la proposta Plaça Vella, presentada per Manuel Jesús i Galo Pujana.

 

Elena Climent i Sílvia Pujalte amb l'alcaldessa Maria Lluïsa Berdala, el regidor Jesús Lecha i la regidora Mònica Ribalta Foto: AJSAV

 

Participació