Les entitats de Breda aporten més de 2.000 euros per «La Marató» de TV3

La donació més important ha estat la de Dones de Breda, que ha aportat 850,40 euros de la recaptació del 7è pessebre vivent

Mercat de la Marató a Breda 2018
Mercat de la Marató a Breda 2018 | AJB
Redacció
21 de desembre del 2018
Actualitzat a les 7:40h
Les entitats i associacions de Breda han recaptat 2.089,77 euros per a "La Marató" de TV3, que enguany destinarà la quantitat acumulada a la lluita contra el càncer. La participació de diverses entitats i associacions del municipi amb l'organització de diferents activitats populars ha donat lloc a aquesta xifra. La donació més important ha estat la de Dones de Breda, que ha aportat 850,40 euros de la recaptació del 7è pessebre vivent organitzat per l'entitat, que va aplegar prop de 2.000 persones.

Per altra banda el mercat solidari que es va celebrar el passat diumenge a la plaça Lluís Companys va recaptar 731,87euors amb les parades solidàries del grup municipal del PDECat, la delegació de Breda de la Fundació Oncolliga Girona i Can Tothom. El passat dissabte 8 les penyes barcelonista i blanc blava de Breda van disputar un partit amistós de futbol 7 amb el que van aconseguir 400 euros.

El diumenge 9 el Centre Excursionista de Breda va recaptar-ne 107,50 euros amb una caminada pels boscos del Montseny. Per altra banda, encara falten dues activitats: el 30 de desembre el Taller de Músics de Breda farà una cantada de nadales solidària pel mercat municipal. L'Associació de Veïns Vilatans de Breda celebrarà un acte durant el mes de gener.

La Marató de TV3 va tancar el marcador el passat diumenge amb una xifra superior als 10.700.000 euros, quantitat històrica a la fi del programa de diumenge i que augmentarà un cop s'hagi completat el termini de donacions.