Sant Celoni aporta més de 27.000 euros per «La Marató» de TV3

Aquesta és una recaptació rècord des que les activitats estan aglutinades pel col·lectiu Els 08470

Una de les activitats de La Marató de TV3 portades a terme a Sant Celoni
Una de les activitats de La Marató de TV3 portades a terme a Sant Celoni | AAVV Turó
Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a les 19:23h
Aquesta matinada hem conegut que Catalunya ha tornat a ensenyar la seva cara més solidària fent possible que la recaptació de "La Marató" de TV3, enguany destinada a la investigació contra el càncer, estigués a prop dels 11 milions d'euros, batent els seus propis rècords.

Per arriobar a aquesta xifra el Baix Montseny també hi ha tingut molt a dir amb centenars d'activitats programades a la majoria dels municipis de la comarca natural, però d'una manera molt especial el col·lectiu Els 08470 de Sant Celoni ha pulveritzat els seus registres amb 27.355 euros quan encara queden per sumar-hi algunes quantitats, segons que ha assenyalat Maria Blanché, una de les integrants del col·lectiu celoní. L'any 2016 la recaptació va ser de 24.171 euros i l'any 2017 de 21.588 euros.

La major part de les activitats s'han concentrat aquest cap de setmana però encara queda saber el que es recaptarà del musical solidari Un somni de Reis, que es farà demà 18 de desembre i de tancar el recompte definitiu a alguna de les activitats realitzades.

El col·lectiu 08470 agraeix la col·laboració de totes les entitats i persones a títol individual participants, i a l'Ajuntament. "A tots ells, i a la ciutadania que ha participat amb tant entusiasme, moltes gràcies!", han dit.

Aquí la llista d'activitats que s'han dut a terme enguany a Sant Celoni a benefici de La Marató de TV3.
Arxivat a