1 de 10
literatura

L'escriptor de Llinars del Vallès Vicente García Campo guanya el premi de narrativa Camilo José Cela 2018

Va presentar l'obra Flores de una vida

Vicente García Campo
per Redacció, 17 de desembre de 2018 a les 07:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'escriptor de Llinars del Vallès, Vicente García Campo, amb la seva obra Flores de una vida ha obtingut el premi de narrativa Camilo José Cela 2018 convocat per la Diputació de Guadalajara.

Un cop examinades les 90 obres presentades, el jurat va acordar, per majoria, concedir el premi a l'obra presentada pel veí de Llinars del Vallès que narra la història d'una dona que, en arribar a la jubilació, descobreix que el paradís terrenal que s'havia creat per a si mateixa de sobte s'esborra com si mai hagués existit. La novel·la és l'intent de recuperar trossos de paradís a través de la pintura de les flors que el seu marit li ha regalat al llarg de la seva vida en comú.

Vicente García Campo també és autor de les obres de teatre Luz difusa (2013) i El cuaderno de Elisa (2014). Com a novel·lista va debutar amb l'obra Sin fronteras. Un corredor en tierra de nadie amb la qual va obtenir el XVII premi Desnivel de Literatura (2015) i al juny de 2017 va publicar la seva segona novel·la La voz del río.

Participació