eleccions municipals 2019

Jordi Xena es presenta a la reelecció per seguir construint «Junts» un bon futur de Palau

El candidat a la reelecció de Santa Maria de Palautordera vol revalidar l'alcaldia per tercera vegada consecutiva

per Jordi Purtí, 16 de desembre de 2018 a les 19:56 |
Jordi Xena en la presentació com a candidat a la reelecció a l'alcaldia de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
La pluja que ha caigut en alguns moments no ha impedit la presentació de Jordi Xena com a candidat a la reelecció de l'alcaldia de Santa Maria de Palautordera el maig de l'any vinent. L'actual alcalde, que encapçalarà la candidatura de Junts per Palau, es presenta amb la intenció de guanyar les eleccions per tercera legislatura consecutiva. En l'acte celebrat aquest migdia ha fet un recorregut del que han estat les darreres dues legislatures i s'ha centrat en sis eixos bàsics.

D'entrada ha destacat que Junts per Palau està al servei de totes les persones remarcant les subvencions i ajudes pels més necessitats, la gent gran amb el centre de suport social i les entitats socials i junts amb els joves elaborant el Pla Local de Joventut. També ha fet èmfasi en un segon eix on l'educació, la cultura i l'associacionisme siguin una garantia de futur "amb les nostres associacions i entitats som un poble dinàmic i actiu". També s'ha referit a la programació cultural participativa, la importància dels centres educatius del municipi com espai de diàleg per una educacaió de qualitat.


Jordi Xena ha recordat que en els darrers anys s'ha treballat junts per un Palau gestionat des de la coherència, la transparència i la proximitat. En aquest sentit destaca l'ajuntament de portes obertes, ser al costat dels veïns amb honestedat i coherència "junts hem facilitat espais de debat i participació per decidir obres i elo futur de l'habitatge i el projecte de la rotonda del vado".

Palau de qualitat

El candidat a la reelecció ha dit als assistents que "junts hem de fet de Palau un poble més accessible, segur i agradable". En aquesta línia ha recordat obres  com el pas elevat a la C-35, el carril bici a l'estació inaugurat fa poques setmanes, la reurbanització de la urbanització de Can Pagà, la del carrer de la Creu o la construcció del local social de Can Bosc i la millora del Camí Vell de Sant Celoni.

Un altre dels eixos fa referència a qüestions d'àmbit nacional ja que Jordi Xena ha fet èmfasi en el respecte a la voluntat popular de 1-O per un futur millor, ple de llibertat, respecte i concòrdia "Junts per un Palau al costat de les urnes i els drets del nostre país".


Finalment, s'ha referit a qüestions mediambientals amb la ruta de la Tordera, les viles Florides i les zones verdes, però també per un futur millor ple de llibertat, respecte i concòrdia, l'augment de la recollida selectiva i la millora de l'eficiència de les instal·lacions i de l'enllumenat públic.

El candidat de Junts per Palau ha estat acompanyat de Míriam Nogueras, diputada del Congrés dels Diputats i candidata a l'alcaldia de Mataró.
 

Els assistents han aguantat el ruixat que ha caigut durant l'acte de presentació de Jordi Xena com a candidat a la reelecció Foto: Jordi Purtí
 

 

Participació