eleccions municipals 2019

Sumem per Hostalric engega la campanya «T'escoltem»

Un procés obert en el qual poden participar tots els hostalriquencs i hostalriquenques que estiguin interessats a dir-hi la seva sobre el present i el futur del poble

per Redacció, 13 de desembre de 2018 a les 15:03 |
La candidatura Sumem per Hostalric posa en marxa la campanya T'escoltem | SXH
La candidatura electoral Sumem per Hostalric ha començat la campanya "T'escoltem", un procés obert en el qual poden participar tots aquells hostalriquencs i hostalriquenques que estiguin interessats a dir-hi la seva. Paral·lelament, també s'ha iniciat una ronda de contacte amb totes les entitats, comerços i associacions per definir conjuntament el model de poble que volen.

Es tracta, segons que s'explica en un comunicat, de copmençar a definir i concretar el projecte municipal que volen portar a terme a partir de les eleccions municipal del maig de 2019. Per això, volen comptar amb l'opinió de tots els veïns; amb els seus coneixements,  inquietuds, observacions i anhels.


En aquesta línia Sumem per Hostalric ja ha fet diverses trobades amb entitats del municipi, "estem molt satisfets de la bona recepció que tenim de les entitats i associacions", remarquen des de la candidatura que encapçala Nil Papiol.
 
Els objectius de la campanya "T’escoltem" són escoltar les idees, propostes, suggeriments o preocupacions dels veïns, veïnes i entitats; Intercanviar i debatre idees i projectes sobre Hostalric;  i Definir les principals necessitats, reptes i oportunitats pel futur d'Hostalric.

Volen que aquesta sigui una campanya de participació i implicació de molta gent, per això proposem diferents vies per participar-hi. A través del correu electrònic es poden fer propostes o bé concertar una trobada amb el candidat a l'alcaldia: [email protected]

 

 

Participació