Jordi Xena, candidat de Junts per Palau, presenta la seva candidatura

Míriam Nogueras, diputada al Congrès de Diputats, també participarà en l'acte que es celebrarà el diumenge 16 de desembre a la plaça Major de Santa Maria de Palautordera

Jordi Xena, candidat a l'alcaldia de Junts per Palau
Jordi Xena, candidat a l'alcaldia de Junts per Palau | Jordi Torras Vasco
Redacció
12 de desembre del 2018
Actualitzat el 18 de febrer del 2019 a les 15:17h
"Aquest diumenge comença un camí que m'agradaria que féssim junts", així s'ha expressat a través de les xarxes socials Jordi Xena, alcalde de Santa Maria de Palautordera i candidat a la reelecció, que diumenge vinent 16 de desembre a les dotze del migdia, a la plaça Major, farà la presentació de la seva candidatura per Junts per Palau a les pròximes eleccions municipals del mes de maig de 2019. A l'acte també hi participarà Míriam Nogueras, diputada del Congrés de Diputats.

Jordi Xena, alcalde de Santa Maria de Palautordera des de la legislatura 2011-2015, és la tercera ocasió que es presenta encapçalant una llista al municipi. El candidat de Junts per Palau va ser escollit per unanimitat en les primàries celebrades el passat 18 de juny pels associats i simpatitzants del PDECat de Palau.

En aquell moment, el candidat6 ja va expressar la seva satisfacció pel suport rebut i va afirmar que encarava l'elecció amb il·lusió i ganes de poder continuar treballant per consolidar un projecte que ja fa dues legislatures que s'està portant a terme.