Vallgorguina ja té la Festa Major a tocar

En aquesta edició torna la competició festiva entre Senglars i Guillots

donació de sang Senglars i Guillots
donació de sang Senglars i Guillots | DBM
Redacció
17 de setembre del 2012
Foto de família de la trobada Gegantera de Vallgorguina aquest diumenge Foto: DBM

Des de fa dies que a la balconada de l'Ajuntament de Vallgorguina al costat de la senyera i onegen les banderes de les colles dels Senglars i dels Guillots. Sinònim que s'escalfen els motors de la Festa Major que tindrà aquest proper cap de setmana el gruix de tota l'activitat festiva.

En qualsevol cas, ja fa uns quants dies que es van fent activitats i una de les més
matineres, puntuable per a la competició dels dos grups vallgorguinencs, ha estat la donació de sang que ha estat favorable per a la colla dels Senglars per un ajustat 16 a 13. La prova solidària, que es va introduïnt a totes les festes majors que tenen aquest model festiu-competitiu, malgrat que va tenir nou donants menys que l'any 2011, ha acaptat vint-i-cinc bosses de la trentena de donants, tres dels quals ho feien per primera vegada. En aquest sentit, el Banc de Sang i Teixits ha informat que se'n podran beneficiar vint-i-cinc pacients.

Entre les activitats festives que ja s'han portat a
terme cal destacar la cercavila de gegants que ahir diumenge va organitzar Geganters de Vallgorguina amb la presència de l'actor Enric Majó i la cantant Núria Feliu, que va acompanyar la geganta que la representa al llarg de la cercavila.