La Policia Local d'Hostalric posa en marxa la campanya «Nadal Comerc Segur»

L'objectiu és la prevenció de delictes i furts i la percepció de seguretat que es crea entre els vilatans i especialment entre els comerciants.

Comissaria de la Policia Local d'Hostalric
Comissaria de la Policia Local d'Hostalric | La Selva Comunica
Redacció
11 de desembre del 2018
Actualitzat a les 16:01h
Les festes de Nadal són dies durant les quals s'incrementa notablement l'activitat comercial. Aquest increment significa, des d'una visió policial, un període de risc per la possibilitat que es cometin diversos delictes contra la propietat. Per això la Policia Local d'Hostalric des d'una perspectiva preventiva i proactiva, porta a terme la campanya de "Nadal Comerç segur". L'objectiu d'aquesta campanya és la prevenció de delictes i furts i la percepció de seguretat que es crea entre els vilatans i especialment entre els comerciants.

En aquest sentit, els agents de la Policia Local estan en contacte permanent amb els comerciants amb l'objectiu de garantir que puguin desenvolupar de manera normal la seva activitat. Cal destacar que, des de la voluntat d'oferir un servei encara més pròxim als vilatans, durant la campanya els agents  potenciaran les visites als establiments, en les quals assessoraran als comerciants sobre mesures de seguretat bàsiques, els donaran consells de seguretat  pràctics i també informació útil sobre alguns aspectes de les normatives i sobre determinats productes, per donar-los suport en la seva tasca.

Així mateix podran copsar les seves inquietuds i dubtes i estaran a disposició de botigues i establiments, per tal d'atendre les seves demandes.