Els futbolistes del Girona FC, Muniesa i Stuani, fan el tret de sortida al Nadal a Arbúcies

L'encesa de llums va tenir lloc durant la celebració de la Fira del Tió

Marc Muniesa i Cristhian Stuani en l'encesa de llums de Nadal d'Arbúcies
Marc Muniesa i Cristhian Stuani en l'encesa de llums de Nadal d'Arbúcies | AJA
Redacció
09 de desembre del 2018
Actualitzat a les 16:47h
Amb una plaça de la Vila plena de gom a gom, els jugadors del Girona FC, Marc Muniesa i Cristhian Stuani han protagonitzat l'espectacle de l'encesa de llums que dona el tret de sortida a les festes de Nadal a Arbúcies. Petits i grans han pogut veure i, alguns afortunats saludar, aquests dos jugadors de primera divisió, que han estat els encarregats de posar llum a la plaça de la Vila juntament amb la regidora de Turisme, Maria Tayeda, i el regidor d'Activitat Física i Esports, Àngel Cabrero.
 
Abans, però, a la sala de plens de l'Ajuntament, s'ha fet la recepció oficial als dos futbolistes amb la presència del tinent d'alcalde, Jaume Salmeron, i els regidors, Àngel Cabrero, M. Àngels Soler, Martí Pastells, Maria Tayeda i Manel Serras, acompanyats pel president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, la presidenta de l'Escola de Futbol Arbucienca, Núria Badia, i l'alcaldessa del Ple dels Infants, Jana Ferrer, a més d'un nombrós públic aficionat del Girona. Alguns dels jugadors de l'EFA han fet entrega d'un lot de productes de la vila als dos futbolistes, que han expressat la seva il·lusió per haver-los convidat a protagonitzar un moment tan especial com és l'encesa dels llums de Nadal.
 
L'encesa de llums a la plaça de la Vila és l'acte central de la Fira del Tió, que enguany se celebra la cinquena edició. Una fira que ha començat aquest dissabte al matí amb la fira d'artesans, els tallers de tions i de decoracions nadalenques i amb la visita de l'oncle Buscall, el mestre tioner que explica als nens i les nenes la tradició del tió a casa nostra. A la tarda, Laia Pujol i Adrià Enrique han ofert un concert de nadales i, després de l'encesa de llums, els infants han pogut cagar el tió gegant.
 
Avui, diumenge, seguirà amb la fira d'artesans, els tallers de tions i de decoracions nadalenques, amb els jocs gegants tradicionals, la visita de l'oncle Buscall i caçar els tions que s'han amagat. A més, durant els dos dies de la fira es pot visitar l'exposició de tions originals que hi ha al voltant de l'arbre de la plaça.
 
Arxivat a