La veïna de Breda Anna Anglisano participa en el projecte internacional «Students Tune Into Mars»

El principal objectiu és l'elaboració de materials didàctics per a estudiants d'ensenyament secundari a partir de dades rebudes a temps real de la sonda InSight

La bredenca Anna Anglisano, amb jersei vermell, amb els companys del projecte
La bredenca Anna Anglisano, amb jersei vermell, amb els companys del projecte | Anna Anglisano
Redacció
06 de desembre del 2018
Actualitzat a les 7:44h
Després de l'exitosa arribada de la sonda InSight al planeta Mart, el 4 de desembre ha tingut lloc a Valbonne (França) la primera trobada transnacional del Projecte Erasmus+ "Students Tune Into Mars (STIM)".

En aquest projecte, coordinat pel Centre Internacional de Valbonne, hi participen la European Schoolnet de Bèlgica, l'Institut de Geofísica de Romania i l'Asociación Española para la Enseñanza de las Ciencias de la Tierra (AEPECT), de la qual hi forma part la veïna de Breda Anna Anglisano.

El principal objectiu d'aquest projecte, de tres anys de durada, és l'elaboració de materials didàctics per a estudiants d'ensenyament secundari a partir de dades rebudes a temps real de la sonda InSight. Per primer cop a la història, els estudiants de secundària tindran accés a les dades de la InSight pràcticament al mateix temps que els científics de la NASA.