L'Institut Montsoriu d'Arbúcies obté un dels premis Escoles Verdes 2018

Tres centres més del Baix Montseny obtenen el distintiu Escola Verde: Escola Vedruna d'Arbúcies, Escola Bressol Municipal La Balduda de Sant Hilari Sacalm i Institut Can Record de Sant Esteve de Palautordera

L'Institut Montsoriu d'Arbúcies un dels centres premiats en el marc d'Escoles Verdes 2018
L'Institut Montsoriu d'Arbúcies un dels centres premiats en el marc d'Escoles Verdes 2018 | Territori i Sostenibilitat
Redacció
04 de desembre del 2018
Actualitzat a les 8:23h
L'Institut Montsoriu d'Arbúcies ha estat un dels quatre centres educatius de Catalunya premiats en el marc de XVI Trobada d'Escoles Verdes 2018 i que han lliurat els consellers de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet i e d'Ensenyament, Josep Bargalló. El premi a l'Institut Montsoriu, en representació dels vuit instituts de la comarca que organitzen la Ruta Transelva, ha estat en la categoria de treball en xarxa.

El jurat ha valorat que és "una actuació consolidada, que promou el treball en xarxa entre tots els instituts que són Escola Verda de la comarca, implicant a altres agents del territori, que té com a objectiu conèixer el patrimoni natural, social, històric, geològic, paisatgístic de la comarca i detectar els impactes o problemàtiques al llarg de la ruta i fer-ne denúncia". També ha considerat que es tracta d'una activitat "liderada per l'alumnat dels comitès ambientals dels centres educatius que hi participen, i també l'ús de les tecnologies i la tasca de comunicació i difusió que en fan".

Els altres tres centres premiats són de les comarques del Baix Llobregat, Bages i l'Alt Camp.

D'altra banda, tres centres més del Baix Montseny han rebut un dels seixanta-vuit nous distintius d'Escola Verda que s'han donat enguany. Es tracta de l'escola Vedruna d'Arbúcies, l'Escola Bressol Municipal La Baldufa de Sant Hilari Sacalm i l'Institut Can Record de Sant Esteve de Palautordera.
Arxivat a