El CH Sant Esteve treballa de valent per guanyar La Salle Bonanova (27-25)

Els del Baix Montseny saben remuntar un mal moment a la primera part per sumar dos punts valuosos

El CH Sant Esteve suma dos punts de molt valor contra el CE La Salle Bonavova
El CH Sant Esteve suma dos punts de molt valor contra el CE La Salle Bonavova | NBM
01 de desembre del 2018
Actualitzat a les 20:29h
Treballada victòria del CH Sant Esteve per 27 a 25 al CE La salle Bonanova, en partit de l'onzena jornada de la 1a Estatal jugat aquesta tarda al pavelló Els Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera. Els primers minuts han estat un intercanvi de gols sense que cap dels dos equips aconseguís una renda clara en el marcador.

Amb tot i això, l'equip que entrena Gerard Tarrats s'ha aprofitat d'un mal moment del Sant Esteve entre els minuts divuit i vint-i-u per marxar del marcador (11-14), moment que ha obligat a Pau Ventura a demanar un temps morts i canviar la defensa. La tàctica ha sortit molt bé a l'equip local i ha pogut remuntar el resultat per marxar al descans amb l'avantatge d'un gol 15-14, després d'un parcial de 4-0.

A la segona part el CH Sant Esteve ha seguit assegurant en defensa i encertant en atac cosa que li ha servit per agafar una renda de quatre gols (21-17) poc abans d'arribar al minut nou d'aquest període. A partir d'aquí ha sabut jugar amb el marcador favorable per acabar guanyant de dos gols al final del partit (27-25).

El sant estevenc Jordi Planas amb vuit gols una vegada més màxim golejador del partit mentre que Iker Jonama amb set ho ha estat pel Centre Esportiu La Salle Bonanova.