cohesió social

Hostalric fa la festa de presentació del Projecte Rossinyol

Es tracta d'una iniciativa de cohesió social que impulsa la Universitat de Girona

per Redacció, 30 de novembre de 2018 a les 15:56 |
Mentors i mentorats del Projecte Rossinyol d'Hostalric | La Selva Comunica
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Hostalric ha presentat el Projecte Rossinyol. Es tracta d'una iniciativa de cohesió social que promou la Universitat de Girona i que Hostalric hi participa per primera vegada. Des d'ara i fins el mes de maig tres mentores i tres mentorats es reuniran setmanalment per treballar en el marc d'aquesta xarxa innovadora i integrada de relacions; pràctiques i dinàmiques entre estudiants de la Universitat de Girona i alumnes d'origen estranger de centres educatius, amb l'objectiu d'aportar un suplement als esforços de les entitats i administracions que treballaven per l'atenció a la ciutadania nouvinguda i la cohesió social. Els mentorats, podran fer créixer les seves expectatives formatives i educatives durant els mesos de relació amb els mentors.

La Festa de  benvinguda i presentació dels mentors i mentorats s'ha fet aquest dijous al Domus Sent Soví d'Hostalric amb la presència de les famílies, representants de la Universitat de Girona: Jordi Feu, director del Projecte Rossinyol i la vicerectora de territori i compromís social de la UdG, Sílvia Llach, l'alcalde d'Hostalric, Josep Frias i la regidora d'Educació, Sònia Baro, entre d'altres.  


Al Projecte Rossinyol d'Hostalrichi  participen tres parelles: tres estudiants de la Universitat de Girona, dues d'Hostalric i una de Breda i tres joves d'origen estranger de l'INS Vescomtat de Cabrera, d'entre 12 i 13 anys  i de nacionalitat hondurenya, veneçolana i marroquina. A partir d'ara, les mentores treballaran la integració cultural, social i lingüística dels mentorats, els quals han arribat recentment a la vila.

 

 
 

 

Participació