El jugador del Girona FC Carles Planas podria perdre's per lesió els dos pròxims partits de lliga

El de Sant Celoni va haver d'abandonar el RCD Stadium en el minut 33 per una ruptura fibril·lar al bíceps femoral

Carles Planas, jugador celoní del Girona FC
Carles Planas, jugador celoní del Girona FC | Girona FC
Redacció
28 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:25h
El jugador del Girona FC, Carles Planas, no està tenint sort amb les lesions i ara que portava uns quants partits jugant de titular es va tornar a trencar diumenge passat en el minut 33 al  RCD Stadium en el partit que els gironins van tornar a guanyar a domicili l'Espanyol per 1-3.

A través d'un breu comunicat, el Girona va confirmar ahir que el carriler esquerre de Sant Celoni pateix una ruptura fibril·lar al bíceps femoral que podria mantenir-lo apartat dels terrenys de joc un mínim de dues setmanes. En qualsevol cas, no s'ha especificat el temps de recuperació de Carles Planas.

El partit contra l'Espanyol era la seva quarta titularitat consecutiva i ara la lesió provoca, també, un problema a l'entrenador Eusebio Sacristán que tampoc no pot comptar amb Aday i Mojica, tots dos lesionats de llarga durada.

Els partits més immediats del Girona FC són diumenge vinent 2 de desembre a Montilivi contra l'Atlético de Madrid, el 5 de desembre tornada també a casa cde la Copa del Rei contra l'Alabés i el 10 de desembre a San Mamés contra l'Atlhetic Club.


 
Arxivat a