Breda torna a participar en el Gran Recapte d'Aliments 2018

En l'edició del 2017 a Breda es van recollir un total de 2.278 quilos.

Aquest cap de setmana una nova edició del Gran Recapte d'Aliments
Aquest cap de setmana una nova edició del Gran Recapte d'Aliments | AJB
Redacció
27 de novembre del 2018
Actualitzat a les 8:16h
Els propers 30 de novembre i 1 i 2 de desembre Breda tornarà a participar a una nova edició del Gran Recapte d'liments. Càritas Parroquial del municipi i l'Ajuntament són els coordinadors de la campanya que tindrà diversos punts de recollida d'aliments als següents establiments: supermercats Condis, DIA, SPAR i Pròxim i les botigues Fruiteria i Celler Jordi Bayés, Forn de pa Costa i Queviures Josepa Salvadó. Els centres educatius del municipi també s'adheriran a la campanya, habilitant punts de recollida per a que els alumnes puguin fer la seva aportació. Cada centre informarà als seus alumnes del dia que durà a terme la campanya.

El Gran Recapte d'Aliments és una campanya organitzada conjuntament pels Bancs dels Aliments de Catalunya, associacions sense ànim de lucre amb l'objectiu de redistribuir gratuïtament els excedents alimentaris a persones necessitades del nostre entorn, xifra que es calcula en un 20% de la població catalana en una situació de pobresa. Durant els dies de campanya té lloc la recollida d'aliments bàsics a més de 1.800 punts arreu del territori per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària. Els productes més necessaris aquest any són brics de llet i oli, tant d'oliva com de gira-sol.

Durant la campanya també es recolliran aliments d'una llarga conservació, com brics de brou de carn i peix, pasta de sopa, llenties i mongetes cuites o llaunes de sardines. En l'edició del 2017 a Breda es van recollir un total de 2.278 quilos.