Els metges dels CAP del Baix Montseny segueixen la vaga

Les visites que ja estan programades no es poden treure de la llista, però en cas que per la vaga no es puguin fer s'hauran de reprogramar altra vegada

Els metges del CAP de Sant Celoni fan vaga
Els metges del CAP de Sant Celoni fan vaga | Jordi Purtí
26 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:56h
El seguiment de la vaga als Centres d'Atenció Primària (CAP) del Baix Montseny hores d'ara és absolut segons que s'ha confirmat a NacióBaixMontseny des dels diferents centres assistencials. En aquest sentit, tant al CAP de Sant Celoni com el de Santa Maria de Palautordera aquest matí els metges no visiten tot i que tant el servei d'urgències com el d'infermeria sí que és operatiu.

També s'ha informat que les visites que ja estan programades no es poden treure de la llista, però en cas que per la vaga no es puguin fer s'hauran de reprogramar altra vegada. Amb tot, es recomana que els afectats truquin al centre per comprovar que la visita queda realment anul·lada. La vaga en principi és per tota aquesta setmana fins divendres, tot i que s'estarà pendent de la negociació d'aquesta tarda amb el responsables del Departament de Salut i de l'Institut Català de la Salut (ICS).

En aquest sentit, el consultori de Sant Esteve de Palautordera ha emès un comunicat informant que amb motiu de la vaga convocada avui dilluns i demà dimarts, dies 26 i 27 de novembre,el centre romandrà tancat. El dimecres 28 a la tarda, el dijous 29 i el divendres 30 s'atendran visites urgents.