Més de 15.000 persones visiten la Fira del Bosc i la Pagesia a Vallgorguina

El municipi durant tot el cap de setmana s'ha vist desbordat per l'afluència de visitants

Més de 15.000 persones han visitat la Fira del Bosc i la Pagesia 2018 de Vallgorguina
Més de 15.000 persones han visitat la Fira del Bosc i la Pagesia 2018 de Vallgorguina | NBM
Redacció
25 de novembre del 2018
Actualitzat el 26 de novembre a les 0:31h
"Èxit rotund. Ha estat l’any de la Fira". Així és com ha definit l'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, l'edició 2018 de la Fira del Bosc i la Pagesia que durant el cap de setmana dels dies 24 i 25 de novembre s'ha portat a terme al municipi, desbordant les expectatives previstes i més de quinze mil persones han fet cap a Vallgorguina en aquests dos dies. Una mostra ben clara és el col·lapse a la carretera C-61 per als dos extrems de circulació les hores puntes d'avui diumenge al migdia.

Joan Mora, ja va explicar en una entrevista a NacióBaixMontseny que una fira d'aquestes característiques és una de les opcions que tenen els municipis petits per poder-se promocionar i, en aquest sentit, considera que els objectius que es plantegen són assolits ja que, per una banda, s'han promocionat els actius turístics i econòmics del poble mitjançant dues parades pròpies de l'Ajuntament que han donat a conèixer els senders, el Dolmen de la Pedra Gentil, els comerços amb una afluència important de visitants.

Un dels principals objectius d'aquesta Fira 2018, per altra banda, era promocionar el Museu del Bosc i la Pagesia, un equipament municipal que porta el mateix nom de la Fira i, en aquest sentit, l'èxit també ha estat rotund. En els dos dies de Fira hi han arribat a entrar més de dues mil persones i així els visitants han pogut fer un petit viatge al passat i conèixer com antigament, a Vallgorguina, es treballava la terra i el bosc "és un homenatge a tota aquesta gent", remarca l'alcalde Joan Mora.

Enguany la Fira del Bosc i la Pagesia ha tinguit més de 140 parades, entre les que han vingut de fora per exposar i vendre els seus productes i les associacions, entitats  i comerços locals. Una fira que ha servit més d'un miler de raccions de la tradicional escudella i esgotada.
 

Més de 2.000 persones han entrat al Museu del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina Foto: NBM

 

Carretera col·lapsada a Vallgorguina per l'afluència de visitants a la Fira del Bosc i la pagesia 2018 Foto: NBM

 

Galeria de fotos

Arxivat a