​VÍDEO El baixmontsenyenc Joan Frank Charansonnet estrena «Anunnaki», el seu nou film

S'ha pogut veure al Festival Internacional de Cinema de Terror de Molins de Rei

Imatge del 'teaser' d''Anunnaki'.
Imatge del 'teaser' d''Anunnaki'. | NG
Redacció
14 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:10h
El director baixmontsenyenc Joan Frank Charansonnet té nova pel·lícula. El director granollerí, juntament amb Rubén Vílchez, ha presentat aquest diumenge Anunnaki: los caídos del cielo, un film que barreja temàtica vampírica i extraterrestre amb inspiració del cine de gènere indie dels 80. L’argument gira entorn la història de la Clàudia, una jove universitària, i la Victòria, una model internacional, que es veuen submergides, en l’actualitat, "en una autèntica guerra de poder entre dos clans que porten segles lluitant des que els seus llinatges extraterrestres van establir a Sumèria fa més de 5.000 anys".

Els dos directors defineixen el film "com una peça de gènere fantàstic on l’acció, el terror i les teories de la conspiració es donen la mà". També diuen que la trama va més enllà del que es veu a simple vista i que la trama pot recordar al banquers, empresaris i polítics que diuen que mouen els fils en l'actualitat.

Anunnaki ha tingut la seva premiere mundial al Festival Internacional de Cinema de Terror de Molins de Rei que s’ha fet aquest diumenge. Ara està previst un recorregut per festivals nacionals i internacionals de gènere fantàstic i l’estrena abans del pròxim estiu.

La pel·lícula està coprotagonitzada per Charansonnet, en el paper d’Uruk, i Dani Bernabé com a Kishar. Completen el repartiment actors com Miquel Sitjar, Monica Corral, Julia Jeane, Kornel Doman, Susanna Plana, Joan Bentalle i Efren Cases, entre d'altres.

Arxivat a