L'artista de Sant Celoni Imma Subirà inaugura «La vida és un RE»

Una exposició de pintura i ceràmica amb escrits de la periodista Sara González

Redacció
12 de novembre del 2018
Actualitzat a les 19:17h
Sara González, Imma Subirà i raül Garcia en la inauguració a Sant celoni de La vida és un RE
Sara González, Imma Subirà i raül Garcia en la inauguració a Sant celoni de La vida és un RE | Jordi Purtí
Reformular, reiventar, reubicar són tres idees sobre les quals l'artista Imma Subirà  ha plasmat les obres de l'exposició La vida és un RE, una paraula que com diu l'artista "no és només una nota musical o un prefix buit de contingut. RE pot ser tot o no ser res. Però segur que és una segona oportunitat".

L'exposició d'Imma Subirà, acompanyada de textos de la periodista Sara González, és un viatge interior per noves oportunitats de materials donats per obsolets que entronquen noves opcions vitals. Les obres de pintura es combinen amb peces de ceràmica i escrits. Treballs més conceptuals fruit del resultat de noves recerques fetes en aquests darrers anys.

Tal com es va explicar en la presentació l'exposició és un homenatge a les segones oportunitats i la perseverança, especialment a la de les persones que dediquen la seva vida  a la investigació per al bé dels altres.

Per la Marató de TV3

La vida és un RE també té una part solidària ja que tots els fons que es recaptin de la venda de la revista La vida és un RE -un recull de les pintures, ceràmiques i escrits de l'exposició- i de les pintures de petit format d'Imma Subirà que són a la venda es destinaran íntegrament a la Marató de TV3 que aquest any es dedicarà a la investigació, sensibilització i divulgació social del càncer.

L'exposició es podrà visitar a la Rectoria Vella de Sant Celoni fins el pròxim 20 de gener de 2019.
Arxivat a