La Policia Local d'Hostalric deté el presumpte autor de diversos robatoris en vehicles

Els fets van passar la matinada del 8 de novembre quan els agents van observar una persona que en veure'ls va tenir un comportament sospitós i va intentar fugir

Comisaria de la Policia Local d'Hostalric
Comisaria de la Policia Local d'Hostalric | La Selva Comunica
Redacció
09 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:06h
Els agents de la Policia Local d'Hostalric han detingut el presumpte autor de diversos delictes de robatori en vehicles. Els fets van passat la matinada del 8 de novembre quan els agents van observar una persona que en veure'ls va tenir un comportament sospitós i va intentar fugir.

Per aquest motiu, el van identificar i a l'escorcoll posterior es van localitzar diversos objectes susceptibles d'haver estat sostrets, els quals es van intervenir. Es van  realitzar les gestions policials pertinents i posteriorment tres veïns d'Hostalric van denunciar que hores abans havien patit robatoris als seus vehicles, presentant la denúncia corresponent.

Els denunciants van donar informació detallada dels objectes sostrets dels seus vehicles, amb la qual cosa la Policia Local d'Hostalric els va poder identificar entre els objectes intervinguts a la persona detinguda. La Policia Local d'Hostalric es va fer càrrec de les diligències que finalment van acabar amb la detenció d'una persona, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a l'interior de vehicle i un delicte de furt a l'interior de vehicle.

Posteriorment, es va fer el traspàs de les diligències del cas i del detingut a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners, cos que seguirà amb les corresponents diligències, amb les tasques d'investigació i posaran el detingut a disposició judicial.