Alcaldes del Baix Montseny visiten Turull i Forn a la presó de Lledoners

Jordi Xena de Santa Maria de Palautordera, Maria Lluïsa Berdala de Sant Antoni de Vilamajor i Marc Uriach de Gualba els han transmès la seva solidaritat, reconeixement i força per encarar el judici injust dels propers mesos

Els alcaldes Jordi Xena, Maria LlUïsa Berdala, exalcalde Carles Pan, i Marc Uriach
Els alcaldes Jordi Xena, Maria LlUïsa Berdala, exalcalde Carles Pan, i Marc Uriach | @xenajordi
Redacció
08 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:13h
Diversos alcaldes del Baix Montseny han visitat aquest dimecres el conseller Jordi Turull a la presó de Lledoners. En aquest sentit, l'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, ha dit que li ha transmès la seva solidaritat i reconeixement i "m'ha demanat que us agraeixi les múltiples mostres de suport i afecte".
  Amb l'alcalde de Palau també hi ha anat l'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala, que, igualment amb una piulada ha explicat que ha pogut conversar amb el conseller Quim Forn així com tenir una conversa de trenta minuts amb el conseller Jordi Turull. "Els he vist forts i determinants. Els transmetem l'energia i força per encarar el judici injust dels propers mesos"
  El tercer alcalde del Baix Montseny que també ha estat a la presó de Lledoners és Marc Uriach, batlle de Gualba, que també l'ha acompanyat Carles Pan, exalcalde d'aquest municipi baixmontsenyenc.