Detinguts cinc lladres de pisos a Sant Celoni gràcies a la col·laboració ciutadana

Les detencions es van fer en dues accions portades a terme pels Mossos d'esquadra els dies 29 i 30 d'octubre

Redacció
06 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:55h
Objectes recuperats fruit de la detenció dels lladres de pisos a Sant Celoni
Objectes recuperats fruit de la detenció dels lladres de pisos a Sant Celoni | Mossos Esquadra
Els Mossos d'esquadra de la comissaria de Sant Celoni han detingut aquesta setmana passada cinc lladres de pisos en dues accions portades a terme els dies 29 i 30 d'octubre en aquest municipi del Baix Montseny. En concret, el dilluns 29 d'octubre agents de la policia catalana van detenir dos homes de 34 i 26 anys de nacionalitat georgiana  i amb domicili desconegut com a presumptes autors d'un robatori amb força en un domicili de Sant Celoni.
 
Fonts dels mossos han explicat que els fets van passar cap a dos quarts de dotze del migdia quan la víctima va rebre l'avís de l'alarma d'intrusisme que tenia connectada al seu telèfon mòbil. Això va fer alertar els Mossos d'Esquadra que es van personar ràpidament al seu domicili del carrer Esteve Cardelús. Els agents van tenir accés a les imatges del domicili saquejat que proporciona l'alarma, on es veien dos homes dins el domicili. Van iniciar una recerca pels voltants i van localitzar-los quan intentaven escapolir-se per les escales del bloc del costat sense aconseguir-ho. Els dos homes van ser detinguts.
 
L'endemà, els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Granollers el qual va decretar ingrés a presó per a tots dos.

Tres joves corrent amb un televisor
 
El mateix dimarts 30 d'octubre els mossos de Sant Celoni van rebre una altra alerta a través del 112, en què un testimoni va relatar que acabava de veure tres joves corrent pel carrer en direcció a l'estació de tren amb un televisor de grans dimensions i en va facilitar la descripció. Amb aquestes dades els agents es van desplaçar fins a l'estació ferroviària on van localitzar un dels lladres. El jove portava diverses joies provinents d'un domicili saquejat molt a prop.
 
El jove, de 20 anys, és de nacionalitat francesa i veí de Santa Maria de Palautordera, va quedar detingut com a presumpte autor d'un robatori amb força en un domicili del carrer Jacint Verdaguer de Sant Celoni.
 
Paral·lelament es va iniciar una investigació que va permetre detenir, un dia després, els altres dos joves de 18 i 22 anys que haurien participat en aquest robatori, tot dos de nacionalitat espanyola i veïns igualment de Santa Maria de Palautordera i van recuperar un televisor de 50 polsades, un altre de 32 polsades i un ordinador portàtil amagats dins un edifici en construcció, molt a prop del domicili saquejat. Els objectes recuperats van ser lliurats al seu propietari a dependències policials.
 
Els tres detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Granollers qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.