L'Ajuntament d'Arbúcies posa en marxa una nova web de promoció turística

El llançament de Visitarbucies.com coincideix amb la participació en el concurs a la Millor iniciativa en l'administració local de l'AENTEG

Redacció
31 d'octubre del 2018
Actualitzat el 13 de novembre a les 15:42h
Nova web de turisme l'Ajuntament d'Arbúcies
Nova web de turisme l'Ajuntament d'Arbúcies | AJA

El nou portal web de promoció turística Visit Vall d'Arbúcies www.visitarbucies.com ja és una realitat i substitueix la informació turística que fins ara estava dins la pròpia web municipal, amb unes mancances tècniques que dificultaven la recerca de la informació i l'experiència de navegació de l'usuari.

Aquesta nova web està pensada des de l'òptica del visitant d'Arbúcies, amb informació clara, neta, en diversos idiomes, adaptada des de diversos dispositius (ordinadors de sobretaula, tauletes i mòbils) amb tota la informació necessària com què visitar, què fer, on dormir i on menjar així com arribar-hi i informació meteorològica, entre d'altres.

Es destaca la facilitat de navegació dins la web i la claredat de la informació rebuda pel visitant sobretot en la navegació des de dispositius mòbils. Per exemple, en la geolocalització per tenir les indicacions per anar als llocs assenyalats o l'enllaç tipus tel per facilitar les trucades al telèfon indicat amb una sola pulsació en el dispositiu.

La tecnologia emprada ha estat el llenguatge PHP7 sobre una base de dades MySQL, maquetació en HTML5+CSS3, seguint les recomanacions de seguretat proposades per l’OWSAP (Open Web Application Security Project) i tot allotjat en un servidor d'Amazon autoescalable en recursos de forma transparent.

Aquest portal estarà enllaçat amb els altres portals web que l'Ajuntament d'Arbúcies està desenvolupant, concretament la renovació de la web del consistori i la del Museu Etnològic del Montseny, La Gabella compartiran una agenda d'actes únic i una capçalera web comuna. Tot plegat, per oferir una experiència en línia global i de qualitat a l'alçada de la bellesa de l'entorn natural de la vall d'Arbúcies.

Visit Arbúcies ha estat seleccionada per participar a la 12a edició dels premis E-TECH de l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona a la categoria de premi del públic a la millor iniciativa en l'administració local. Les votacions es poden fer des del següent enllaç fins al dilluns 5 de novembre:

Vota la web Visit Arbúcies als premis E-TECH

Anar a la web visitarbucies.com

 
Arxivat a