Els karateques del Baix Montseny Marc Camacho i Joan Just es pengen la medalla de bronze a Màlaga

Han participat aquest cap de setmana a la segona trobada de la Lliga Nacional de Karate 2018

El karateca Marc Camacho, amb xandall blau, al pòdium de Màlaga aquest cap de setmana
El karateca Marc Camacho, amb xandall blau, al pòdium de Màlaga aquest cap de setmana | JC
Redacció
29 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 19:41h

Els karateques del Baix Montseny continuen ampliant el seu palmarès competitiu a base de medalles. Aquest dissabte, 27 d'octubre, es va celebrar a Màlaga la Lliga Nacional de karate. Aquesta és la segona trobada on els millors karateques estatals competeixen entre ells. Un dels competidors va ser el palauenc Marc Camacho, del Centre Esportiu Mediterrani, que amb només 17 anys, va aconseguir la medalla de bronze en la categoria kumite Sub-21 -84 kg.

També es va penjar la medalla de bronze en categoria júnior kumite de -68Kg Joan Just del Karate Club Just de Sant Celoni, després de passar les eliminatòries amb un excel·lent nivell tàctic i tècnics.

Per altra banda, Judit Camacho va participar en la categoria kumite junior -53 kg i, tot i passar força rondes, aquesta vegada no va poder pujar al pòdium però ja comptava amb la medalla de plata a la primera fase de la Lliga Nacional que es va celebrar a Bilbao el mes d'abril.

Després d'aquests resultats tant els germans de Santa Maria de Palautordera Marc i Judit Camacho, com Joan Just no sembla que hagin de tenir problemes per entrar en la fase final de la Lliga Nacional que se celebrarà el mes de desembre a Guadalajara. Mentrestant, els germans Camacho segueixen la seva preparació amb el seu sensei Josep Puertas i Joan Just al Mètric de Sant Celoni amb el Karate Club Just.

 

Joan Just, primer per la dreta, en el pòdium de Màlaga Foto: RFEK