Eduard Vallhonesta: «Vull fer la segona gran transformació de Sant Celoni i La Batllòria»

L'alcaldable del PSC presenta la seva candidatura en un acte celebrat a l?ateneu de Sant Celoni davant d'unes dues-centes persones

Presentació d'Eduard Vallhonesta com alcaldable del PSC de Sant Celoni
Presentació d'Eduard Vallhonesta com alcaldable del PSC de Sant Celoni | Jordi Purtí
29 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:43h

"Si sóc alcalde vull ser-ho per a tots els celonins i celonines i portar a terme la segona gran transformació de Sant Celoni i La Batllòria, adaptada als temps actuals i encarada a la dècada dels anys 20". Així és com Eduard Vallhonesta Alarcón, de 31 anys, va acabar el seu discurs de presentació oficial com alcaldable del PSC de Sant Celoni i la Batllòria en un acte celebrat a l'Ateneu davant de prop de dues-centes persones dissabte passat.

L'actual primer secretari socialista al municipi i cap de l'oposició a l'Ajuntament va assegurar que se sent preparat pel repte d'encapçalar una candidatura que serà capaç d'impulsar nous projectes i reptes "de la mateixa manera que ja ho va fer quan el PSC va governar a Sant Celoni i va aconseguir transformar el municipi en tots els àmbits, amb Joan Castaño com alcalde".

Vallhonesta recorda que és a la política des dels divuit anys i va ser el primer secretari de les JSC "una etapa d'autèntic aprenentatge en la que vàrem portar a terme projectes bons i engrescadors per Sant Celoni gràcies a un equip amb molta empenta i dedicació". Pel candidat socialista també està sent un aprenentatge els gairebé quatre anys a l'oposició "m’ha permès conèixer el funcionament de l'administració, aquella part pròpia de la gestió municipal".

També va tenir paraules de crítica per a l'actual equip de govern municipal "incapaç d'executar un pressupost prou ampli amb iniciatives proposades pel PSC i en canvi han intentat apujar el gimnàs de la gent gran i la taxa de cementiri". Eduard Vallhonesta va criticar igualment els intents de l'equip d'apujar el gimnàs de la gent gran o la taxa del cementiri, la brutícia que hi ha al municipi i el creixement de la inseguretat amb una plantilla de policia insuficient. "L'actual govern municipal es dedica a tot menys al poble", va assegurar el candidat del PSC.

Arxivat a