La cultura del Baix Montseny s'uneix per la llibertat d'expressió «No Callarem»

El raper Valtonyc un artista que ha hagut d'extraditar-se
El raper Valtonyc un artista que ha hagut d'extraditar-se | Albert Alemany
Redacció
26 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:27h
Diferents grups, col·lectius i persones a nivell individual del Baix Montseny s'han unit per defensar la llibertat d'expressió a través de la cultura. Per aquest motiu aquest dissabte 27 d'octubre portaran a terme a l'escola Josep Pallerola de Sant Celoni una activitat sota l'eslògan "No callarem" en la que es podrà gaudir de teatre, poesia, xerrades, concerts, pintura, intervencions, espectacles i gastronomia.

En total gairebé una quarentena de grups i entitats del Baix Montseny que asseguren que la seva repressió no els farà callar. Les activitats començaran a les dotze del migdia i acabaran al voltant de les nou del vespre. L'entrada al recinte té un preu de cinc euros i tots els diners que es recaptin aniran a parar a la caixa de resistència del col·lectiu No Callarem, el qual defensa a tots i totes les encausades perseguides per la repressió.

Jordi Campdepadrós, portaveu de les entitats Som del Montseny i Hora Roja ha explicat que el món de la cultura té la necessitat de donar la cada davant els atacs a la llibertat d'expressió.

La plataforma No Callarem es va fundar l'any 2017 amb l’objectiu de donar màxima visibilitat a la problemàtica actual i denunciar els casos de vulneració d'aquest dret fonamental, tant dintre de l'àmbit de la creació artística, com de l'expressió lliure individual o col·lectiva a les xarxes socials.