El palauenc Marc Amargant es fa càrrec un mes de la selecció egípcia d'handbol

Durant el mes de novembre cobrirà l'absència del també palauenc David Davis, actual seleccionador egipci i entrenador del Veszprém hongarès

Marc Amargant conversant amb el president del CH Palautordera
Marc Amargant conversant amb el president del CH Palautordera | Jordi Purtí
26 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:48h
Marc Amargant, segon entrenador del Club Handbol Palautordera que juga a primera estatal ha marxat aquest dijous a Egipte per fer-se càrrec de la planificació de treball de la selecció d'handbol d'aquest país africà. L'oportunitat de viure aquesta experiència li ha arribat de la mà del també palauenc David Davis, actual seleccionador egipci, però també des de fa algunes setmanes entrenador de l'equip hongarès del Veszprém.

Tot i que David Davis seguirà compaginant les dues funcions, aquest mes de novembre li és impossible treballar amb la selecció egípcia pels compromisos amb el Veszprém i, per això ha pensat en Marc Amargant. En aquest sentit, la selecció egípcia, a diferència de les europees, té un grup de treball amb un grup de jugadors que juguen a les competicions locals i per no trencar el ritme calia que algú se'n fes càrrec durant cinc setmanes "i aquí som", ha manifestat marc Amargant. El tècnic de Santa Maria de Palautordera, juntament amb el director tècnic de la Federació egípcia seguirà amb la planificació que ja estava fent David Davis.

Amargant està molt il·lusionat amb aquesta nova experiència i assegura que el nivell d'handbol d'Egipte és un dels més alts de l'Àfrica i la seva selecció és molt competitiva. Normalment són a les fases finals dels campionats del món i força jugadors d'aquest país juguen a Europa.