Dos-cents quaranta-cinc inscrits al Trail FemSui 2018 de Sant Antoni de Vilamajor

Se celebrarà diumenge amb un recorregut de 28 km i un desnivell acumulat de 3.100 m

Trail FemSui, la cursa de muntanya de Sant Antoni de Vilamajor.
Trail FemSui, la cursa de muntanya de Sant Antoni de Vilamajor. | Trail FemSui
Redacció
25 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:08h

El VI Trail FemSui que organitza el CEC Vilamajor ja és a punt perquè diumenge 28 d'octubre els 245 inscrits, segons el tancament d'aquesta nit passada, prenguin la sortida per gaudir d'un dia d'esport, salut i natura a més de donar a conèixer un cim emblemàtic del Montseny. El recorregut de 28 quilòmetres és circular per camins i corriols molt tècnics fins arribar al cim de El Sui (1.318m) dins del Parc Natural del Montseny, passant per llocs característics de la zona com el Turó de Samon (1.267m) i l'ermita de Sant Elies (988 m), per acabar al parc de Can Sauleda (255 m) de Sant Antoni de Vilamajor. Havent trepitjat els termes municipals de Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves, Tagamanent i Montseny.

Els participants tindran un màxim de 6 hores o a les 2h 45 minuts des de la sortida en el seu pas pel Coll de Palestrins, per completar el recorregut. Aquest any, com a novetat, formarà part i puntuarà per al Circuit Català de Curses per Muntanya organitzat per la FEEC. La TFS estarà cronometrada per ChampionChip (xip groc) i formarà part també de la Lliga Trail-ChampionChip.

Diverses entitats de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor (ajuntaments, entitats esportives, socials i culturals) col·laboren activament en l'organització del Trail FemSui, FemSui eXprés i les curses infantils "Les Minis de Vilamajor".