1 de 10
subvenció

La Diputació de Girona subvencionarà Riells i Viabrea i Sant Hilari Sacalm pel foment de la participació ciutadana

A la demarcació de Girona hi ha quaranta-tres ajuntaments de dsiverses comarques que es beneficiaran de les ajudees

La Diputació de Girona subvenciona accions que afavoreixin la participació ciutadana | Diputació Girona
per Redacció, 23 d'octubre de 2018 a les 16:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Riells i Viabrea i Sant Hilari Sacalm seran dos dels quaranta-tres municipis de les comarques gironines que la Diputació de Girona subvencionarà aquest any amb 143.000 euros per a polítiques de foment de la participació ciutadana. Els ajuntaments que rebran els ajuts són onze de la Selva; vuit, del Gironès; set, del Baix Empordà; set, de la Garrotxa; sis, de l'Alt Empordà; dos, del Ripollès; un, de la Cerdanya, i un, d'Osona.

Les subvencions concedides a cada ajuntament oscil·len entre els 500 i els 5.000 euros. En concret, el percentatge de finançament correspon a un 72,65 % de l'import sol·licitat o bé a un 50,15 % del cost total del projecte. Els ajuts es destinaran a processos participatius, consells d'infants i d’'dolescents, pressupostos participatius i consells d'entitats.


"A la Diputació apostem fermament per la participació ciutadana. Considerem que és essencial per impulsar polítiques municipals que fomentin el bon govern i la transparència. Les xifres ho demostren: el 2016 vam destinar 50.000 euros en ajuts per fomentar la participació; el 2017 van ser 75.000 euros, i aquest any hi hem invertit 143.000 euros", afirma el vicepresident primer, Fermí Santamaria.


 

 

Participació