L'avaria massiva que afecta la telefonia fixa, mòbil, internet i televisió d'un sector de Vallgorguina des de fa ja uns quants dies segueix sense solució i està acabant amb la paciència dels veïns. Segons ha pogut saber NacioBaixMontseny, tot semblava solucionat ahir al migdia, apartir de les 13 hores ja que als veïns afectats els va tornar la cobertura.

La normalitat, però, ha durat poc en un tres i no res han tornat els problemes i des d'avui cap a dos quarts d'una del migdia els els telèfons han deixat de tenir línia i per tant un nombre important de veïns segueixen incomunicats.

Aquest darrer cap de setmana passat la companyia Movistar va comunicar que per una banda a la urbanització Can Puigdemir s'havia trencat part d'un cablejat. Independentment, s'havia cremat un transformador de la companyia Endesa i part del cablejat que subministra llum al repetidor.

I la tercera problemàtica, res a veure en cap d’aquestes incidències, és el projecte FARO que suposa l'apagament de la telefonia analògica a Vallgorguina.