La bredenca Neus Codina, escollida 3a Dama d'Honor de Catalunya

Un total de 59 candidats van examinar-se dissabte a Gironella per tal d'accedir al títol nacional

La representació de Breda a Gironella en l'elecció de la Pubilla i l'Hereu de Cataqlunya 2018
La representació de Breda a Gironella en l'elecció de la Pubilla i l'Hereu de Cataqlunya 2018 | @ajuntamentbreda
Redacció
22 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:23h
Gironella ha estat l'escenari de l'elecció de la Pubilla i l'Hereu de Catalunya 2018, així com dels representants de les comarques lleidatanes, gironines, tarragonines i barcelonines d'enguany. D'entre un total de 59 candidats i candidates que van examinar-se dissabte, aquest diumenge s'ha escollit a la bredenca Neus Codina Pubilla de les Comarques Gironines i 3a Dama d'Honor de Catalunya.

L'alcalde de Breda, Dídac Manresa, i la regidora Núria Marés han acompanyat el pubillatge en representació de l'Ajuntament. Neus Codina ja va ser escollida Pubilla Comarcal de la Selva el passat mes de maig.

La vila berguedana ha viscut un cap de setmana ple d'activitats. Després de deu anys la vila ha acollit per segona vegada el certamen, que ha comptat amb més de 200 membres del pubillatge.

Han estat tres dies molt intensos per Gironella. Dissabte es van realitzar els exàmens dels candidats, orals i escrits, i va inaugurar-se el mural del Pubillatge al Passatge de l'Almorratxa. Així mateix, els representants dels municipis van fer diferents ofrenes, que seran donades al Banc d'Aliments. L'acte de proclamació s'ha celebrat finalment diumenge.

 

Pubillatge 2018 a Gironella Foto: cedida