Nil Papiol serà l'alcaldable de Sumem per Hostalric a les eleccions municipals del 2019

La campanya s'ha presentat en positiu, una acció que es vol dur a terme al voltant de quatre eixos: transparència i bon govern, acció social, participació ciutadana i co-gestió, i sostenibilitat.

Nil Papiol en la presentació de Sumem per Hostalric
Nil Papiol en la presentació de Sumem per Hostalric | SXH
Redacció
22 d'octubre del 2018
Actualitzat el 18 de febrer del 2019 a les 15:20h
Sumem per Hostalric, un Acord Mununipal, ja comença a caminar i el seu primer objectiu està fixat el maig del 2019 ja que es presentarà a les eleccions municipals de l'any vinent. El nou actor que irromp en la política municipal d'Hostalric s'ha presentat aquest diumenge 21 d'octubre a l'auditori del centre cultural Serafí Pitarra del municipi davant una assistència de dues-centes persones.

Es tracta d'un moviment transversal d'abast estrictament municipalista que incorpora veïns i veïnes de tot l'espectre polític democràtic del poble, amb una vocació estrictament municipalista Sumem està preparant, diuen els seus impulsors, una candidatura de poble, amb independents i militants de diverses formacions polítiques de la vila.

El conegut actor i activista Pep Parés ha presentat el candidat, Nil Papiol. N'ha remarcat la seva trajectòria acadèmica i professional en temàtiques ambientals ja que "treballar en el medi ambient vol dir parlar amb molta gent diferent i assolir acords amb persones que no pensen gens com tu per un benefici comú. Aquesta experiència és clau en política municipal".

En la presentació Papiol ha remarcat que constatat el final d'un cicle polític a la vila d'Hostalric, l'aparició de Sumem per Hostalric genera un nou espai de confluència per a totes aquelles persones que consideren que el poble ha avançat en molts aspectes, però que toca "obrir finestres", donar més veu a la participació ciutadana i la "co-gestió" i promoure un canvi de maneres de fer.

La campanya s'ha presentat en positiu, una acció que es vol dur a terme al voltant de quatre eixos: transparència i bon govern, acció social, participació ciutadana i co-gestió, i sostenibilitat.

"És un projecte que il·lusiona" ha dit Papiol. Perquè és molt generós i aporta aire fresc al poble. A partir d'avui Sumem començarà la campanya "T'escoltem" per tal de recollir propostes i iniciatives per a l'elaboració del programa electoral. 

En els propers mesos es presentaran els membres de la candidatura. "Hi haurà sorpreses perquè s'està fent un exercici de transversalitat. I al projecte comptem amb gent de tot l'espectre polític del poble" Ha assegurat Nil Papiol.