El CH Palautordera guanya el derbi de Primera Estatal al CH Sant Esteve (28-22)

Els de Santa Maria de Palautordera han estat estat més encertats en atac i el CH Sant Esteve ha topat amb la muralla del porter Adrià Casado

Una jugada del derbi de Primera estatal entre el CH Palautordera i el CH Sant Esteve | Ricard Ametller Saula
21 d'octubre del 2018
Actualitzat el 25 d'octubre a les 9:30h
El Club Handbol Palautordera ha guanyat el derbi del Baix Montseny de Primera categoria Estatal guanyant el CH Sant Esteve per 28 a 22. El partit disputat en el pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera ha començat molt igualat amb un intercanvi de cops constant entre els dos equips fins que a la ratlla del minut 24 el Palau ha agafat una renda de tres gols (10-7) per marxa al descans amb 11 a 8 i la possibilitat de jugar amb més tranquil·litat a la segona part.

El porter del CH Palautordera, Adrià Casado, avui ha estat espectacular i mantenint el cadenat a la seva porteria que sumat als encerts en atac del palau esperonat per un públic que ha emplenat fins al capdamunt el pavelló ha anat eixamplant la diferència i col·locar un 20-11 a poc d'arribar als onze minuts de la segona part.

El CH Sant Esteve no s'ha rendit i en algunes fases del partit ha reduït una mica la diferència però avui nom era un dia que el CH Palautordera permetés cap remuntada. Al final 28 a 22 i alegria a Santa Maria de Palautordera i decepció a Sant Esteve de Palautordera.

Marc Lurbe, l'entrenador del CH Palautordera al final del partit estava content per la victòria, per la intensitat que ha tingut el seu equip però, tot i que ja sumen tres victòries és caut i assegura que "hem d'anar partit a partit". Per la seva banda, Pau Ventura, entrenador del CH Sant Esteve ha reconegut els mèrits de l'equip rival i que avui no ha estat el millor partit del seu equip.

Quatre jugadors han fet 6 gols: els locals Martí Gascón i Gerard Hernàndez, i els visitants Jordi Planas i Lluc Bosch, aquest últim infalible des dels 7 metres. El partit s'ha pogut veure en directe a través de les televisions locals i xala.cat.