Josep Cassi guardonat Bosqueol de l'Any en la IV Setmana del Bosc de Sant Celoni

Aquest diumenge s'ha fet una visita comentada a la Col·lecció Martí Boada Tals pares, tals fills d'arbres d'ascendència monumental

Josep Cassi, a la dreta, Bosquerol de l'Any 2018 a la Setmana del Bosc de Sant Celoni
Josep Cassi, a la dreta, Bosquerol de l'Any 2018 a la Setmana del Bosc de Sant Celoni | Jordi Purtí
21 d'octubre del 2018
Actualitzat el 18 d'octubre del 2023 a la 13:21h
La IV Setmana del Bosc de Sant celoni ha guardonat Josep Cassi com a Bosquerol de l'Any 2018 per la seva contribució a la gestió foresatal a través de la seva emnpresa amb més de cents anys d'història i cinc generacions que han fet possible convertir-la en una empresa econòmicament viable, socialment sostenible i mediambientalment responsable que dona feina a divuit persones directament i a prop d'una cinquantena de manera externa a tot Catalunya.

Josep Cassi ha rebut el guardó aquest dissabte a la tarda en un acte festiu emmarcat en la IV Setmana del Bosc que s'ha celebrat als jardins de la Rectoria Vella de Sant Celoni amb la presència dels impulsors de la iniciativa, el naturalista celoní Martí Boada en representació de l'ICTA-UAB, Joaquim Delofeu, representant el cercle Econòmic i Social i Francesc Deulofeu, alcalde de Sant Celoni.

En el decurs dels parlaments es va recordar que, tant des de l'administració com des de les entitats científiques, econòmiques i socials se segueix treballant per aconseguir fer realitat el projecte del Museu Europeu del Bosc al municipi. L'acte de dissabte també va tenir la Cantada El bosc canta, a càrrec d'alumnes de les escoles del municipi, i pel Concert Sona a bosc 2.0 per part del Grup de percussió i la Big Band del Centre Municipal d'Expressió.

Aquest diumenge entre les activitats que s'han programat i ha destacat la visita comentada a la Col·lecció Martí Boada Tals pares, tals fills d'arbres d'ascendència monumental a l'arbreda del Pertegàs. Una quarantena d'arbres joves, fills d'arbres emblemàtics.
 

Cantada El Bosc Canta, Setmana del Bosc 2018 a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

 

Exhibició en treballs de fusta a la Setmana del Bosc 2018 de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

 

Fira Setmana del Bosc 2018 a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí


 

Martí Boada fents les explicacions d'uns dels arbres monumentals de la col·lecció Tals pares, tals fills. Setmana del Bosc 2018 a Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí

Arxivat a