CH Palautordera i CH Sant Esteve es veuen les cares en el derbi de la 1a Estatal

Juguen diumenge a les 18:05 hores al pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera i serà retransmés per les televisions de la Xarxa

Una imatge de la temporada 2017-2018. El CH Palautordera va guanyar 33-32
Una imatge de la temporada 2017-2018. El CH Palautordera va guanyar 33-32 | Ricard Ametller Saula
20 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:30h
Cinquena jornada del Campionat de Lliga 2018-2019 de la 1a categoria estatal d'handbol i CH Palautordera i CH Sant Esteve ja es veuen les cares en el derbi més apassionant que es pot viure al Baix Montseny entre dos clubs veïns. El partit es jugarà al pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera i serà retransmés per les televisions de la Xarxa a les 18:05 hores i que al Baix Montseny es pot veure a través dels canal VOTV, Vallès Visió o Punt Avui Televisió. Una bona manera de seguir el partit en directe perquè ja no queda ni una sola entrada.

Pel que fa al partit en sí, sobre el paper els palauencs tenen un punt més de favoritisme tot i que sempre és difícil de preveure en un encontre d'aquestes característiques. En qualsevol cas, el CH Palautordera juga de local i, per tant, tindrà l'escalf de la seva afició i també ha començat millor la temporada, malgrat que després d'haver guanyat els dos primers partits davant el Sant Vicenç i el Sant Quirze -un dels equips favorits per pujar de categoria- ha perdut els dos darrers amb La Roca i el Joventut Mataró.

Per la seva banda, el CH Sant Esteve encara no coneix la victòria després de disputades aquestes quatre jornades i només ha sumat dos punts en sengles empats en els dos partits jugats al pavelló Els Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera amb la Roca i el Poblenou. En els seus desplaçaments ha perdut a Sant Quirze i a Mataró.

El partit l'arbitraran Marc Badia Obis i Jordi Altés Àngel.