Comença la cinquena legislatura del Ple dels Infants d'Arbúcies

Jana Ferrer i Víctor Voynaroskvy, escollits alcaldessa i tinent d'alcalde

Integrants del ple infantil d'Arbúcies 2018-2019
Integrants del ple infantil d'Arbúcies 2018-2019 | AJA
Redacció
19 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 8:54h
La Sala Daniel Martí de la Llar de Jubilats va acollir la celebració del ple de constitució del Ple dels Infants per la legislatura 2018-2019. Un projecte que es va iniciar ara fa 5 anys i que té per objectiu que els infants d'Arbúcies puguin presentar propostes i iniciatives per millorar el poble en tots els àmbits.
 
Cada any el Ple dels Infants renova la meitat dels seus membres i, d'entre els nous alumnes de 5è s'escullen els nous regidors. Per això, el ple de constitució se celebra perquè els set nous regidors que s’han incorporat al projecte prometessin al càrrec i també perquè els 13 regidors votessin el nou alcalde i tinent d’alcalde del Ple dels Infants.
 
Així doncs, després d'una votació secreta, els 13 regidors van escollir la Jana Ferrer com a nova alcaldessa i en Víctor Voynaroskvy com a tinent d'alcalde per aquest curs 2018-2019. Els regidors que formen en plenari infantil són: Rita Cuminal, Mohamed El Ghaouta, Ona Borrell, Uriel Vinyes, Edmon Montsant, Berta Ramon, Ferran Hera, Dúnia Juanhuix, Víctor Voynaroskvy, Jana Ferrer, Júlia Font, Iris Sànchez i Marçal Planesas.
 
El tinent d'alcalde, Jaume Salmeron, i l'alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, van presidir el ple de constitució i van encoratjar els nous representants infantils a seguir treballant pel poble, tal com han fet els anteriors regidors del Ple dels Infants.
 
 
 
Arxivat a