ordenances fiscals

El ple de l'Ajuntament de Vallgorguina congela les ordenances fiscals per al 2019

Pel que fa a l'IBI les famílies nombroses de categoria general tindran una bonificació del 40% i les de categoria especial un 60%

per Redacció, 18 d'octubre de 2018 a les 17:14 |
Les ordenances fiscals seguiran congelades a Vallgorguina | NBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El ple de Vallgorguina ha aprovat la congelació de les ordenances fiscals per a l'any 2019. L'any vinent, els preus públics seguiran la mateixa línia d'aquest exercici en què no van haver variacions significatives.

L'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora afirma que "un any més fem un exercici de contenció de preus públics i taxes. Som conscients de la fiscalitat que suporten els veïns i veïnes de la vila i des de l'Ajuntament hi ha la voluntat política de contenir aquesta pressió fiscal. A més a més, portem uns anys corregint els coeficients de l'Impost de Béns Immobles (IBI), per així compensar la rebaixa cadastral".

En aquesta línia l'Impost sobre Béns Immobles, es modifica les bonificacions per família nombrosa, diferenciant les famílies nombroses de categoria general i les de categoria especial, i augmentant la bonificació al 40% i al  60% respectivament. També es preveu un augment al 50% de bonificació a les famílies nombroses de categoria general amb uns ingressos anuals per unitat familiar iguals o inferiors a 12.000,00 euros.

 

Participació