Des de fa tres dies els problemes de telefonia  a Vallgorguina s’han tornat a agreujar i una part del municipi ha quedat sense línia telefònica i sense connexió a internet. La situació, però, s’ha agreujat exponencialment des d’ahir a les deu de la nit quan va deixar de funcionar el repetidor de telefonia mòbil de Movistar cosa que ha afectat al nucli i a una bona part dels veïns de la urbanització Can Puigdemir.

El regidor de l’Ajuntament de Vallgorguina, Xavier Blanquer, ha explicat a La Vila Digital que la companyia Movistar no dona explicacions del que ha passat simplement diuen “que és una companyia massiva i que  no saben quan es podrà tornar a la normalitat”.

El regidor també recorda que aquesta avaria no té cap mena de relació amb l’anunci que mesos enrere ja va fer la companyia Movistar que tancarà la centraleta de coure que encara hi ha al municipi, en relació al projecte FARO, i deixarà als veïns, que no disposin de fibra, sense telèfon i internet, tal com vàrem informar el passat mes de juny.