jornada multimodalitat

El Baix Montseny protagonista en el «repte de la multimodalitat»

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i el Parc Natural del Montseny han participat en la XIV Jornada tècnica de mobilitat organitzada per la Diputació de Barcelona

per Jordi Purtí , 18 d'octubre de 2018 a les 16:25 |
Lídia Casals explica al conseller de Territori i Sostenibilitat el funcionament de l'aparcament segur de bicicletes que hi ha a l'estació de tren de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Barcelona ha organitzat aquest dijous, 18 d'octubre, la XIV Jornada tècnica de mobilitat sota el lema "El repte de la multimodalitat" un concepte que fa referència a la combinació de diferents mitjans de transport per tal de realitzar un mateix desplaçament  i s'inclou en el marc de la declaració del 2018 com a any de la multimodalitat per part de la Comissió Europea.

La jornada, s'ha celebrat a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, i tenia com a objectiu aprofundir en el concepte de la multimodalitat i conèixer els plantejaments i experiències de diferents administracions locals i metropolitanes. En la jornada hi ha hagut protagonisme del Baix Montseny ja que una de les ponències ha estat a càrrec de la tècnica de l'Àrea d'Obres, Serveis i Infraestructures de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, Lídia Casals, que ha explicat com exemple pràctic el cas de la mobilitat sostenible del municipi amb aportació al ferrocarril amb transport públic col·lectiu i bicicleta.


Una altra de les ponències ha estat relacionada amb l'accés amb transport públic als Parcs del Montseny i Sant Llorenç del Munt i l'Obac, a càrrec de Joana Barber, cap de l'Oficina Tècnica de Parc Naturals. Diputació de Barcelona.
 

 

Participació