Tallen un dels pins de la rotonda del carrer Consolat del Mar de Sant Celoni

L'Ajuntament té controlats quinze punts del municipi afectatsa pert l'episodi de pluges

Tallant un dels pins de la ronta del carrer Consolat del Mar de Sant Celoni
Tallant un dels pins de la ronta del carrer Consolat del Mar de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:32h

Les pluges de dissabte i diumenge a Sant Celoni van provocar la caiguda d'alguns arbres i branques en diversos punts del municipi, i alguns desperfectes a murs i terres, així com baixos i passos soterranis negats d'aigua. Segons s'ha informat en el web de l'Ajuntament de Sant Celoni l'àrea de Territori té controlada una llista de 15 actuacions per refer o retirar branques i arbres caiguts, entre elles, als voltants del Cementiri, a l'avinguda Verge del Puig o a les escoles Tordera i Pallerola. També es revisaran dos solars, al c. Germana Reyes i Josep Ma. Sert, i alguns desperfectes a les immediacions del carril bici.

Amb anterioritat s'havien enretirat les branques caigudes del cedre del marge de la via de tren a l'av. Sant Ponç i les del pi de la rotonda del c. Consolat de Mar. Precisament, aquest matí s'ha estat treballant per tallar completament un dels pins que hi ha en aquesta rotonda.

Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat a les 01.45 hores d'aquesta matinada el pla per risc d'inundacions Inuncat un cop finalitzat l'episodi de pluges i un cop estabilitzats els cabals dels rius. Cal, però, mantenir la prudència ja que molts cursos fluvials tenen cabals molt abundosos. Especialment els trams finals de Ter i Llobregat. El pla Ventcat ja estava desactivat.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 17 persones en relació a l'episodi de pluges, de les quals sis han estat traslladades a l'hospital, cinc en estat greu i l'altra ferida lleu. Les altres sis han estat donades d'alta in situ.

 

Arbre caigut al carril bici del passeig del Pertegàs de Sant Celoni Foto: NBM

Arbre caigut al carril bici del passeig del Pertegàs de Sant Celoni Foto: NBM


 

Arxivat a